Ens amans

Ens amans

Anotace: Přirozeností člověka je to, že miluje...

Nemůžu spát,
chci si o něm nechat zdát,
tohle se nemělo stát,
nemůžu to říct,
můžu o něm jenom snít,
láska je překrásnou věcí,
bez ní by život nebyl přeci,
lepší však platonicky milovat,
než prázdno v srdci chovat,
lepší láska nešťastná,
než žádná,
milovat je přirozeností člověka,
to je pravda odvěká,
cit lásky v jakékoli podobě,
je smyslem proč žít
a v životě šťastný být.
Autor Romana666, 10.07.2013
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Část, kde je lepší platonicky milovat než prázdno v srdci chovat mi dodala na náladě, dík.:)

10.07.2013 12:14:58 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí