Opravdu

Opravdu

Anotace: je pryč!?!

Pomalu zavřela oči,lehce zkousla rty.
Vybavila si vzpomínky, krasné chvíle, dny
a nechtěla je otevřít a zjistit,že dávno odešly,
že zbytečně prohlíží jeho fotky...

On zažil dobré a ještě zažije lepší roky,
ale nebudou ho provázet tvoje kroky.
Vybral si a bez tebe chtěl jít
on si to přál a tys musela odejít!
Chybí ti jeho láska, ale jemu je bez tebe líp...

Bojíš se připustit si tu pravdu,
že ztratila jsi ho opravu!?!
Autor Kariš, 20.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

někdy to bývá až moc těžky připustit si pravdu...:-(, ale jinak básnička se mi moc libí!!!

21.01.2007 19:30:00 | RECESISTKA

jako by to bylo pisané o mě:-(

20.01.2007 22:11:00 | Sajurii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí