Stesk

Stesk

Anotace: ...

Jak získat zpět,
co nepatřilo mi
žádných časů...

Jak orlem znovu být,
opět s hlavou v oblacích,
bájné krásy viděti...

Kam zmizel ten svět,
když ji, říkal ti
za záclonu vlasů...

Jak jen moci žít
bez myšlenky na spáncích
a v noci křičeti...

Křičeti úzkostí,
co mě rdousí,
že pozbyl jsem slunka zář,
přec jsem naň nikdy nedosáh.
Autor Dominik Plesr, 11.07.2013
Přečteno 423x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí