Re-start :)

Re-start :)

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=4Cpv2xhEktc

Nikdo z nás dvou nevěřil

Že znova budeme na startu

Vztah slepíme ze střípku

Jednou poděkujeme skřítkům

To pohání naše srdce

Že chtěli být spolu

I když jsem jim ublížil

 

Vím pořád to bude někde v tobě

Ten šrám prostě nezmizí

Budu se však snažit

Ať se tvé srdce zas vyhladí

Možná tomu neuvěříš

Pořád jsem na tebe myslel

A říkal si co asi děláš

 

Jestli ještě čekáš

Nebo si někoho hledáš

V těch měsících odloučení

Jsem si hodně věci uvědomil

Jen nedovedu vysvětli

Jak jsem to mohl dokázat

A takhle tě na čas pohřbít

 

Nemůžeme být bez sebe

Když jsme telepatii spojení

Proč vždycky příjdu k mobilu

Zrovna když tvá smska zazvoní

Naši lásce už nikdy neodzvoní

Když dali jsme ji oba dva šanci

Sice jíž druhou ale poslední

 

Máme stejné myšlenky

Zároveň řekneme slova

Která jsou úplně stejná

V magickém opojení

Obklopení ochranou aurou

Chodíme po světě spolu

Neboj již nesejdu z cesty dolu

 

Mám teď svůj poklad

Který chci chránit

Na životní pouti

Společně s ním zářit

A všechno zle přežít

V duchu tvou ruku držím

Pojď vstříc naším srdcím

Autor JohnyD., 11.07.2013
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, mikrojimbo, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky nevím jak jsi to dokázal
a nikdy asi nenajdeme vysvětlení
hlavní však je že zas jdem dál
a že není to už jen pouhé snění
pořád to bude ve mě spát
ale člověk má spoustu šrámů s kterými žije
a mě stačí cítit
jak moc mě máš rád
sám víš jak úsměv tvůj
mě teď ozdobil
a nejlíp zahojí rány ten
kdo je způsobil

věřím ti
tak mě prosím už nezklam

ublížil bys tak i sám sobě

11.07.2013 21:09:28 | Jiná

to si taky myslím, že nenajdeme vysvětlení...ale co už. a neboj, už tě nezklamu. máš totiž pravdu že bych ublížil i sám sobě. jinak pěkný komentář, taková jakože 1/4 básnička:)

12.07.2013 07:09:24 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí