LÁSKA

LÁSKA

Anotace: básnička jen tak pro radost pro svého přítele

LÁSKA
Chce se mi plakat,
chce se mi snít,
chce se mi žasnout,
chce se mi bdít.
Mé srdce bolavé je
ach, kdo jej utiší,
mé srdce bolavé je,
jen láska jej utiší.
Jen ta láska,
jenž nás hřeje,
jen ta láska,
dech mi bere.
Ach lásko, lásko marnivá,
ty jsi má kledba,
ty jsi má.
Ach lásko, lásko bláznivá,
ŽIVOT JE TAK KRÁSNÝ
KDYŽ JSME DVA.
Autor Evionka, 12.07.2013
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí