Do němoty

Do němoty

Anotace: někdy už nic jiného ani nezbude

Ty, kolébána v cizím člunu
Já, tichý, s panákem rumu

Ty, utrhlá cizí manžeta
Já, zoufale pijíc ferneta

Ty, jen jeho osobní vílou
Já, mazlící se s tekilou

Ty, pro něj zrozenou dívkou
Já, opíjím se tvojí slivkou

Ty, on a v posteli je živo
Já, deprese a zvětralé pivo

Ty, krásná, čístá, nevinná
Já, v ruce flašku od vína

Ty, jedna jediná holá věta
Já, vodka a ruská ruleta

Ty, jeho chtíče volná brána
Já, nádech a poslední rána
Autor Bask, 20.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je těžké se dívat,když víš že nepatří ti...je lehké podlehnput nutkavé deprsi...

21.01.2007 02:04:00 | En

Pěkné,zajímavá forma.Vyjadřuješ dobře své zklamání.

20.01.2007 20:00:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí