Kouzlo okamžiku

Kouzlo okamžiku

Anotace: .

Pozoruji, jak si vítr hraje s tvými vlasy
Vane jen tak zlehka
Pokouší se zchladit horký vzduch
Blížící se vůně léta
Jako přílivová vlna všechny chmury odplaví
Znavené večerní nebe převléklo se do červánků
Jakoby snad hořelo
Požár šíří se dost rychle
Už hoří většina mraků
Slunce za obzorem mizí
Chce dospat absenci spánku
Zítra má zas spoustu práce
Ostatní si rádi přispí
Né však slunce
Spí jen krátce
Svítit přeci někdo musí
Ať si kdo chce co chce myslí
Někdo musí
Někdo se zas opaluje na zahrádce
Oba dva se rozplýváme nad nádhernou scenérií
Která nás tu obklíčila
Mám dojem, že hoříme
Cítím jak ti srdce buší
Trochu lesknou se ti oči
Vím, že objímáš se ráda
Jsme moc rádi, že se máme
Držíš se mě jako klíště
Drž se mě
A já ti budu šeptat verše do uší
U srdce to krásně hřeje
Po zádech nám běhá mráz
Máme z toho husí kůži
Už se nikdy nepustíme
A když, tak kdy, netuším
Co se to jen s námi děje?
Každý den ti nosím růži
Ty mi skočíš kolem krku
Nejkrásnější ze všech krás
Je náš pocit v tuto chvíli
Nádherně se na mě směješ
Já se topím ve tvých očích
Denní světlo mizí do tmy
Slunce v posteli už leží, ale vystřídal ho měsíc
Ten pro změnu táhne noční
Až do rána ponocuje
Každé ráno se sluníčkem míjejí se ve dveřích
Kdybychom tu spolu byli do dvou, do tří do noci
Mohli bychom si být jistí, že nás měsíc střeží
Na jasné obloze září
Koukej....zrovna dorůstá
Dva zamilovaní blázni
Už jim není pomoci
Pozorují spolu hvězdy
A jdou ruku v ruce domů
Láska lidi přerůstá
Celkem nevinně se tváří
Ale jestli se jim vymstí, zůstanou jim oči pro pláč
Další prázdné místo v srdci
Byli láskou zaslepeni.....a smutek mají k tomu..
Autor Manni3, 14.07.2013
Přečteno 451x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí