ZÁKAZY A PŘÍKAZY

ZÁKAZY A PŘÍKAZY

Anotace: ... mé tělo lehce zamrazí ...

10.000! Lidí prochází mými dlaněni,
a já se brouzdám pouští, lesy, stráněmi,
a jsem raději sněhem, ledem, saněmi.

To je pro dnešek vše, mí milí a vážení,
protože, jak si Bůh přeje, stávám se váhou k vážení,
a mé srdce už nikdo nepromění.

Mám je děravé jako řešeto,
jen Bůh mi říká: „Přejde to!“.
Protože zrno bylo zaseto.

K čemu mi bylo srdce děravé?
Aby se lépe zlomilo, čas pádí a city byly kulhavé.
A někdo snědl je, mé srdce nezdravé.

Už nemám rozum, srdce, duši,
a na hmotě mě nejvíc ruší
to, že mi žádná rasa nesluší.

Jen Ti hluší, asi tuší, že Bůh se shlédl ve Venuši.
Autor Inge, 14.07.2013
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí