Otázky

Otázky

Anotace: ...pořád se ptáme proč, a málokdy se nám dostane skutečná odpověď... Báseň v pirádovém rýmu :)

Proč z minulosti vyvěráš?

Proč myslíš, že se mi jen zdáš?

Myslíš, že do snů vcházet máš

Stokrát mi hlavu zamotáš.

 

Mám věřit lži či pravdě snad?

Mám klidně stát, či mihotat?

Jen zřejmě v perlách tiše tát

a tím si ruce zamotat.

 

Proč mívám pocit, že jsi tu

a rušíš mi tím samotu?

Teď vnímám mých snů nahotu

za tvých podpatků klapotu.

 

Proč křičíš, šeptáš, vyvěráš?

A myslíš že mi šanci dáš?

Myslíš, že do snů vcházet máš

dřív, než se mi zaprodáš.

 

Autor Zasněný básník, 14.07.2013
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí