Špičky tanečních bot

Špičky tanečních bot

Anotace: Naivní básnička o naivní holčičce

Svojí milé
Šlape na špičky
Pusu, a já...
Roním slzičky...?

Svojí milé
Pusu – jdu s tebou.
Jeho malá?
Není jeho. Nebo...?

Jeho malá
Stojí v pozadí
A slzičky
Ty mu nevadí.

Jeho malá
Tančí opodál
Jí na špičky
Nikdo nešlapal.
Autor Melitelee, 20.01.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o mě?.))
i když ne, tak stejně úplně přesně

30.01.2007 20:15:00 | Trdlo

krásný zavěr... asi proto, že je tak slzavě smutný...

20.01.2007 21:15:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí