Druhá šance

Druhá šance

Anotace: ...

Čekal jsem,
dlouho, až příliš dlouho
pod tvým oknem.
A ty sis nevšimla.

Přecházel jsem,
ze strany na stranu
a vždy se na patě otočil.
Zahodil cigáro a čekal dál.

Pohrával si,
s růžemi v ruce,
myšlenkou v hlavě.
A koukal se zasněně na nebe.

Odcházel,
už bylo moc pozdě
a já z toho byl unavený.
Pozoroval, jak vycházíš ze dveří a na mě ses ani neohlédla.

Nevrátil se,
jen růže a nedopalky
zůstaly na chodníku.
A ty zalévaly tvé horké slzy.
Autor Finito la Comedia, 17.07.2013
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, vkl, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí