jarní touha

jarní touha

Anotace: <p>Máme jednu společnou touhu,společný sen,</p> <p>V krásný,...

Máme jednu společnou touhu,společný sen,

V krásný, teplý, jarní den, sejdeme se, půjdeme ven.

Žádná trasa, žádný plán, jen na náhodu vsázet,

přírodou  se procházet,zpěv ptáků pouze bude nás provázet.

Dojdeme na velkou louku, plnou krásného kvítí,

na líbeznou tvář slunce ti svítí.

Chceš do pampelišek vplout, já pokouším v sobě touhu tnout.

Jsi v těch květech tak moc krásná, že nevydržím, je věc jasná.

Po tváři tě pohladím, k neřesti tě navnadím,

pak po celém těle, to se štěstím chvěje.

V pampeliškách společně se topíme,krásné věci tropíme.

Já políbím tebe, ty mi to vrátíš,že chceš něco víc, roztouženě se tváříš.

Pomalu tě svlékám, na odezvu čekám,

nečekám však dlouho, unášíš se touhou.

Znovu spolu uleháme do zelené peřiny,

Ať hodiny jsou minuty, minuty zas vteřiny.

Nechci ztratit ani chvíli, pro ten pocit jediný,

 kdy uslyším sladce sténat tvůj hlas sladký,nevinný.

Vzrušením trháš trsy trávy, víš, že jsem pro tebe ten pravý.

Celá se boříš do země, objímáš mě toužebně.

Na bok si tě otočím, celou si tě zotročím.

Nechci přestat a ty též ne,

do dlouhé noci milujeme se něžně.

skončíme až s rosou ranní, když na tebe přijde spaní.

Do postele ke spánku tě uložím,

políbím tě, obejmu a ve snu znovu se do tebe ponořím….

Autor Vitas00, 18.07.2013
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bylo by dobré zapracovat na formě a ještě více na rytmu.
pokud se rád učíš a zdokonaluješ, dá se učit tady:

www.rymy.cz

přeji pěkné psaní:-)

18.07.2013 18:01:06 | Robin Marnolli

děkuji za radu a za tip :)

24.07.2013 10:31:02 | Vitas00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí