Jsi moje touha

Jsi moje touha

Anotace: Básnička o touze.

Jsi moje touha
jsi můj stín
jsi moje láska
jsi můj splín.

Ta moje bolest
veliká
ta moje láska
Ti Tvoje srdce odmyká.

To Tvoje srdce
zamčené je
To moje srdce
zlomené je.

Klíček mám schovaný
na duši
snad ten tu Tvojí zlobu
přehluší.

Jsi moje touha
jsi moje snění
jsi moje bomba
jsi moje chvění.
Autor Evionka, 18.07.2013
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí