s cházejí

s cházejí

Anotace: ... utíkala tečka ...

.
namáčená do gala
v kuchyni konečně
bešamel zavoní
a do gala už
odcházeli
společně
na křtiny
do svatby
a taky na
oba pohřby
vyházeli svá
do kolečka
s cházejí
utíkala
tečka
zase
sama
a druhá
.
Autor a_tao, 20.07.2013
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí