Chtela bych..

Chtela bych..

Anotace: Čtěte a hoďte prosím koment.. Děkuju..

Já chtěla bych byt růží,
Kterou každý obdivuje,

Sladkou vůní,
Po které každý touží,
Která všechny omamuje,

Vysokým stromem,
Který ční až do mraku,

Krásným domem,
Který je plny překvapení, zázraku,

Princeznou z pohádky,
Nežnou a nevinnou,

Ale co nechci,
Je byt obětí lásky, jejíž city rychle pominou.

Chci byt vším,
Jen ne zamilovanou!
Autor Leniska.., 20.01.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ty budeš vším; vždyť to píšeš, vždyť to víš...

20.01.2007 22:57:00 | TH

ach, jak jen nemůžeš chtít být zamilovaná....blázne

20.01.2007 22:00:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí