OMYLEM POSTÍ SE KRÁL

OMYLEM POSTÍ SE KRÁL

Anotace: nevím,zda je báseň zařazena do správné kategorie, vznikla při zamýšlení se nad jinými věcmi, než je láska jako taková. tady je.

Moc myšlenek
moc starostí
moc překypující vášně
poznání něhy
útěchy
radosti
nekončící vážně
se vytrácí
do ticha oceánu
jako síla křišťálu
v plnosti ducha

Láska je zrcadlo
ctnost
něha
nespoutanost býti
potřeba vrátit se
po klubku nití
radost a úsměv
pomyslnost dechu
laskavost srdce
pro vědomí vzdechu
Ptám se: PROČ?
Pro touhu netknutou, vědomí zalknuté
Pro možnost něčeho – nectností netknuté
Pro laskavost strohosti „možná“ …
omyl či fakt
prostor a pak
proměna lvice
pikový král
kde se tu vzal? Pro další strofu
jedeme dál…
Autor Shaznay Heavy, 29.07.2013
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí