budeme si lhát a líbat se

budeme si lhát a líbat se

Anotace: "Radši s tebou a nešťastný, než sám a nešťastný."

lehneme si vedle sebe

a splyneme v objetí

na prstech budem počítat kolik nám zbývá let

každej měsíc

(zkurveně dlouhý století)!

 

lehneme si vedle sebe,

já zády k tobě

budeme si namlouvat

že hodíme se k sobě

 

pak se párkrát rozplyneme

během tří, dvou orgasmů

ruce pak si umyjeme

od všech našich závazků

 

budeme si vzdychat 

"Tak dlouho jsem hledal někoho jako ty."

naše značka s.r.o. firma samoty

 

budeme ležet spolu v trávě

a zírat na vybledlý nebe

a s bolestí jak po bodný ráně

něžně šeptat "Lásko, já mám jenom tebe."

 

Autor Metal Lady, 01.08.2013
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: josuatree, Lioness, fijalka, Izza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budeme si vzdychat
"Tak dlouho jsem hledal někoho jako ty."
naše značka s.r.o. firma samoty se mi líbí nejvíc :)
ale celá báseň je pěkná ;)

28.10.2013 20:41:21 | Lioness

děkuji:)

28.10.2013 21:38:51 | Metal Lady

..není zač ;)

30.10.2013 16:53:38 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí