Trápení

Trápení

Anotace: těsně po rozchodu...

ěsíc svítí, hvězdy blednou
a já stojím pod tou klenbou.
slyž po tváři se valí,
moje srdce hodně bolí.
Proč jsi mi tak ublížil,
když sis mě tak priblížil.
Nepřestávám tě mít ráda,
ty však hraješ kamaráda.
Proč jsi přestal být mým klukem,
když Amor zasáhl mé srdce lukem.
Kvůli tobě se teď trápím,
pevnou zemi pod nohama ztrácím.
Pořád jsenom o nás sním,
ve dne, v noci, i když spím.
Autor Halarinka, 21.01.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí