Ano, vskutku to pravda jest - vzdávám všechnu svou čest.

Ano, vskutku to pravda jest - vzdávám všechnu svou čest.

Anotace: Opěvovatel a zároveň i sabotér všech literárních a psaných krás prý jsem..Tmavší než celé stádečko :)Hej

Srdíčko rozestoná se roztodivnou nemocí - z názvu však nemrazí

ale zdání odjakživ klamná jsou. Kým se zamane, toho porazí.

 

Láska i kámen z ledu v páru změnit mžikem dovede

Láska vždy každého nachytá, i tím vším, co jen svede

Láska je přítomna stále, i když se nesměje

právě oná provinilost plačky k smíchům přiměje.

 

Zlost je stav, co dlouho netrvá

i když mě štveš, moc někdy.

 

Také tahle "poezie" za moc už nestojí

ale mně na tom nesejde pranic, nesešlo nikdy!

 

Dávným zvykem mým být ve všem nejdál prvá

a ať je či není libo, oný zvyk prostě i dál trvá..

Autor Bejby, 05.08.2013
Přečteno 696x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí