Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ...

Miluji tě, když nás slunce hřeje.
Miluj tě, i když venku leje.
Miluj tě, když ráno rosa padá.
Miluj tě, když se večer smráká.
Miluj tě, když slunce zapadá.
Miluj tě, když zas ráno vstává.
Miluj tě, i když sedím ve škole.
Miluj tě, když máme doma galeje.
Miluj tě, když zpívají ptáci
Miluj tě, i když jsi v práci.
Miluj tě, když květiny rozkvétají,
Miluj tě, když stromy listy setřásají.
Miluj tě, když slunce pálí.
Miluj tě, když v zimě mrazí.
Miluj tě, když u mě spinkáš.
Miluj tě, když se mě dotýkáš.
Miluj tě, když jsme s kamarády,
Miluj tě, když jsme doma sami.
Miluj tě, když mi kytky dáváš.
Miluj tě, i když nadáváš.
Zkrátka tě miluji z celého srdce,
jsi mej všechno, ty můj světe.

Potřebuji tě mít u sebe,
živat nemá cenu bez tebe.
Určitě mám pár chyb,
ale dají se pochopit?!
Prosím, říkej všechno na rovinu,
bez hádek a bez průšvihu.
Já miluji tebe a ty miluješ mě,
tak proč se hádat a padat do beznaděje.
Vše se dá v klidu vyřešit,
pochopi a trochu si zahřešit.
Mysli, prosím, jenom na to,
že milujeme se a je to!!!
Autor Halarinka, 21.01.2007
Přečteno 909x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí