někudy jdou

někudy jdou

Anotace: ... až na hranici ...

.
nesla se dnes hexametry
a možná podpisy četla
pod zprávami, že má ji rád
ten blázen, co spát neumí
a pořád píše sny dívce
pro její úsměvy v očích
mezi vlasy samá včera
jsou sluníčka sedmitečná
poznala se bez výjimky
jdou po tajné zvětšenině
všechny stíny pohlazené
a tak znova odletěla
.
Autor a_tao, 07.08.2013
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Proxima, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám pocit, jako bych to někdy snad prožil...

07.08.2013 23:23:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí