Závěrečná

Závěrečná

Anotace: a taková to byla lááska.. :))

Těžko se mi usíná,
ještě hůře vstává..
Dost dlouho jsem věřila,
že jsem pro tebe ta pravá..?

Ty-můj muž,
a já-tvá žena
(od Boha snad? VYMODLENÁ!!)

Dřív láskou jsi mě vázal
-jemně-,
teď? tvůj přístup !!surový!!,
příliš pevně svazuje mě,
nasazuje okovy...
Autor Michelll, 10.08.2013
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Hazentla, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí