Útěk mimo realitu

Útěk mimo realitu

Anotace: Je to tu jen pro doplnění sbírečky :)

Útěk mimo realitu...

Jindy jen "pauza na oběd", dnes 40 minut skvěle strávený čas,
kdy měl jsem možnost zas Tě vidět a slyšet chvíli znít Tvůj hlas.
Pusa na uvítanou, kterou tak trochu překvapil jsem Tebe.
Vždyť včera jsem říkal, že problém není, když budu brát ohled jen na sebe.
V pizzérce usmívala ses, chichotala, až chvílemi červenaly se Ti tváře.
Oči Ti zářily, jak do tmy dvě(!) polární záře.
Možná omluvit bych se měl, že nemohl jsem Tě spustit z očí.
Ještě když teď vzpomenu si na Tvůj smích, tak hlava se mi z toho točí.
Pusa na rozloučenou, možná poslední, kterou jsem dostal když dnes opouštěl jsem Tebe.
Pak už jen zpět vstříc práci, zpět po "schůdcích dolů", které nahoře měly nápis "nebe" :)
(LSI, 10.7.13)
Autor LSI, 11.08.2013
Přečteno 785x
Tipy 1
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí