Vodní víla

Vodní víla

Anotace: ...

Malá vodní víla, co utonula v slzách.
Moje vodní víla, co neviděla nebe…
Ve vodě, ve vlnách vždy viděla jen Tebe.

Obraz Tvůj na moři v noci se vznáší,
tahleta iluze víle mé stačí.
Hvězdy Ti dělají korunu krále,
v očích máš jiskřičky a zveš nás dále.

Vcházíme k Tobě,
má víla však netuší,
že hvězdičky noci,
Ti můj králi nesluší.

Vlny se bouří a má víla pláče,
tvůj obraz na moři směšně teď skáče.
Odcházím od tebe s plačící vílou,
za zády zoufale hvězdičky hynou…

Sama jsem, bez víly, zoufale sama,
s tebou teď poznávám modravá rána.

Na moře koukám,
na hvězdy, na nebe…
Svou vodní vílu jsem ztratila pro tebe…
Autor Nan, 11.08.2013
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Qwolady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda takovéto básničky, romantické, něžné, plné lásky...líbí se mi.-:)

11.08.2013 20:34:52 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí