Kateřina

Kateřina

Anotace: Jedná z mých lesbicky motivovaných básní, která vystihuje mé myšlenky a rozpolcenost.

Kateřino, Kateřino - jsi krásná, jsi jiná
já z touhy po tvém těle - cítím se vinná
vinná po tom, že bych chtěla - v náručí tě mít
až má lásku bude doma - o mě o ní snít
bude čekat až já přijdu domů - na tvář mě políbí
to že před pár minutami - spolu jsme se milovali
ta představa.. tak ta se mi líbí a i nelíbí.

Jí jsem totiž slibovala - prstýnek jí navlékala - někdy se s ní milovala..
Tebe ještě nepotkala...
Autor KaterinaKoudelova, 11.08.2013
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí