Odsuď mě či miluj

Odsuď mě či miluj

Anotace: Návratů není, život či snění, život vše mění.

Mám Tě plnou hlavu,
zase po sto šestý,
docela v tom plavu,
smůla nebo štěstí..

Nevím, jak to říci,
nevím, co mám čekat,
zda se toho zříci
nebo to být nechat.

Co se má stát stane
se už dlouho říká,
srdce, které vzplane
jako budík tiká.

Odsuď mě či miluj
navěky a tady,
chci být zase s Tebou,
dát to dohromady.

(10. 8.2013)
Autor grázlík, 12.08.2013
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí