Láska

Láska

Anotace: ...

Když existuje láska,
tak proč se neukáže, když existuje láska,
tak proč se mě zas tážeš,
jestli miluji?

Když existuje láska,
tak kdo ji definuje,
když existuje láska,
tak kdo ji dešifruje?

Ve spleti citů,
jak v pralese kytek,
kde mám já najít,
ten červený kvítek?

Procházím pralesem,
zmatená, nesvá…
Hlava mi z barev všech
do klína klesá…

Červená, bílá,
žlutá a modrá,
žádná z těch květinek
nezdá se dobrá.

Já ztrácím odvahu,
bojím se prohry,
kterou z těch kytiček
mám vpustit do hry?

Když existuje láska,
tak proč mi neporadí?
Když existuje láska,
tak proč mě vždycky zradí?

Rozhodnout se rychle,
rozhodnout se správně,
jinak místo kytek
spatříš holé stráně.

Když existuje láska,
ať řekne, ať ozve se,
co dělat mám
v tom pestrém pralese…
Autor Nan, 12.08.2013
Přečteno 599x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pracovat na sobě.

12.08.2013 15:48:10 | Nikotin

Nečekej,jdi za ní! :-)

12.08.2013 15:41:25 | Jozef Bojanovský

Čekat.

12.08.2013 09:09:52 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí