Hranice lásky.

Hranice lásky.

Anotace: Hranice lásky.

Sluneční paprsek důležitý jest,
tak i láska k tobě.
Bez paprsku nebyl by život,
bez tebe nebyla bych já.
miluji tě lásko má,
bez tebe nebudu živa.
Proč žít?
když nebudeš mne chtít?
tvá láska znamená pro mne moc,
víc než den i noc.
Když paprsek se šíří,
já blížím se k tobě.
Duší budu s tebou spojena
i když budem v hrobě.

Když na hranici hořím,
pláči,víš proč?
né proto že by mne oheň pálil
ale proto že nebudu s tebou,
s mou láskou.
tak jak každá moje kapka lásky oheň zhasí,
tak i naděje naší lásky se vrací a ty mne chceš zachránit.
teď trpím lásky žalem,
chci abys byl mým pánem.
chci po boku tvým být,
chci s tebou hezký život žít.
co naplat,když na hranici jsem,
nespatřím již nikdy tebe,
stejně tak i zítřejší den.
já obětovala se za život tvůj,
lásko prosím aspoň ty ten svůj opatruj.
a se slzami očí tam vina z lásky umírám,
s úsmněvem na tváři tam navždy usínám.
Autor Rozdrcená duše., 19.08.2013
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psát no už moc nebudu už nepíši tak 10 dní a no dávám sem starší básně.

19.08.2013 14:41:24 | Rozdrcená duše.

Procítěné bolestí. Piš dál piš, piš, z toho se postupně vypíšeš a texty pak budou lepší:-)

19.08.2013 11:16:45 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí