Bolavá...

Bolavá...

Anotace: Občas díky někomu přidá se nám další jizva do sbírky již utržených...

Bolí srdce, bolí duše
Jako náraz šipky z kuše
Kterou vystřelils mi vstříc
Když nedokázala jsem říct
Že zbožňuji tě, že ráda tě mám

Krvavý vykvétá květ
Na mé probodnuté hrudi
Smrt tak trochu studí
Když přivine mě do své náruče
A já se přitulím k němu
Který bere mě z temnoty světa
Abych mohla v klidu spočinout
A z úst splynula mi poslední věta
Mám tě ráda…
Autor Santinan Black, 19.08.2013
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Qwolady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí