Špatná láska

Špatná láska

Anotace: Občas se stane, že vybereme si my i naše srdce zle, jen kdyby to člověka potom tolik nemučilo..

Mladá dívka osamělá
Sedí v dešti opuštěná
Slzy míchají se s deštěm
Snad někdo si o ní přečte
Až najdou po ní jen řádky
Psané rozechvělou rukou

Malá slečna uplakaná
Stojí tam, co je skála rozeklaná
A nemůže se odhodlat
Skočit a utrpení skoncovat

Krátký záblesk nostalgie
Před očima se zjevil
Když noha šlápla do prázdna
A dívka padla do temnoty

Pár rukou psaných listů
Roznesl vítr do všech stran
To jediné, co zbylo
Po dívce, co zaplatila daň
Za svou špatnou lásku
Autor Santinan Black, 20.08.2013
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí