Sen o mé lásce

Sen o mé lásce

Anotace: únava bránila za tebou jít

srdce bdí neúnavně
když tělo znavené prací
uléhá k odpočinku
aby našlo zase ztracenou
schopnost být sebou samým

únava duše mé
když zmocní se těla
spánek mě nevysvobodí
z těžkých snů strachu
že nejsem celý tvůj

lásko má
chci ti dát
co toužíš
mít

přesto však
nedám dost
touze tvé
snít

světlo tvé
dává mi
celý svět
chtít

jsi můj dech
život můj
odvaha
žít

Miluji tě!
Víš to?
Autor VIZ, 20.08.2013
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí