Hugo...

Hugo...

Anotace: ...jen v psí duši je pravá láska. V mém srdci zůstáváš navždy...

….nemusím říkat, že byl jsi můj přítel,

čím vším ses pro mě stal,

že nikdy na mě ses nezlobil

a vždycky mně přivítal…

vrtěním ocásku

a tím tvým psím úsměvem.

I když občas si zlobil,

měla jsem tě pořád stejně ráda

a tys to věděl,

když si u mě seděl

a trpělivě čekal, když bylo mi smutno.

Vždyť víš, jak mi chybíš,

a že mý slzy jsou slaný.

A chci křičet na celej svět,

že není to fér,

když musel si odejít

do vyšších sfér.

Ty můj psí kamaráde,

s dušičkou štěňěte,

byl si stejně, ten nejlepší

pes na světě.

Autor Jean89, 20.08.2013
Přečteno 507x
Tipy 4
Poslední tipující: Koala, mkinka, James Libustka, mikrojimbo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také to znám. TIP.

16.10.2020 08:13:34 | Koala

každý správný pes je nejlepší na světě..:)

20.08.2013 21:00:59 | mikrojimbo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí