Štěně

Štěně

Anotace: Někdy jsou ty začátky těžší

Vzhlédla jsi ke mně bez důvěry
váhavě a bez taktu.
Ke mně v prázdnotě,
co těžkla na hnijících ostatcích
nenaplněného očekávání
a zklamání z včerejší večeře.

Tvůj pohled zářil fialovou barvou.
úsměv ti tančil jako ztracený cizinec,
hledající cestu domů,
a tak jsme jedli kraviny,
pili sladké hnusy
a já se zamiloval,
zatímco tys zůstala ještě pár chvil smutná.
Autor Malachias Traum, 24.08.2013
Přečteno 492x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí