Sedmikráska

Sedmikráska

Anotace: Když poprvé Tvé oči, spatřil jsem. Koukal jsem zda, je to pravda, či pouhý sen....

Když poprvé Tvé oči,
spatřil jsem.
Koukal jsem zda,
je to pravda,
či pouhý sen.

Podalas mi ruku svou,
jíž nestál jsem,
jak sloup.
V tom okamžiku,
roztál jsem jak sníh
a hladil Tě po tvářích Tvých.

Když koukám do Tvých očí.
svět se se mnou štěstím točí.
S Teou svět tak krásně svítí,
jsi nádherná jak polní kvítí.

V hlavě se mi honí věta,
ty budeš bohyně mého světa.
Přemýšlím nad tím kdy tě pohladím,
na můj klín Tě posadím.
Kdy se poprvé na Tě usměji
a do oček Tvých Ti řeknu,
Moc Tě miluji.

Budu Ti to říkat každý den,
abys věděla,že nejsem jen sen
Abys cítila mé srdce,
jenž k Tobě hoří láskou.
A chce být se svojí sedmikráskou.
Autor smoulinka, 25.08.2013
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako milostná básnička pro danou slečnu, jistě potěší. Nicméně to není nic nového pod sluncem, rýmy jsou omšelé. Uvítal bych více originality, trochu více metafor na toto téma. Aby z toho měl čtenář lepší pocit. Takhle bych hodnotil jako průměr, co neurazí, ani nenadchne.

25.08.2013 17:22:36 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí