Co si dnes nechám zdát?

Co si dnes nechám zdát?

Anotace: sen

Nechám si dnes v noci zdát,
že mě má jeden pán rád.
Pusinku na čelo, na oči, na líčko,
při téhle myšlence buší mi srdíčko.

Dnešní noc budu mít sen,
že zítra přijde ten den,
kdy už to nebude jen pouhá myšlenka
a v jeho objetí vzplanu jak lepenka.
Autor FANGirl, 25.08.2013
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí