Sbohem

Sbohem

Anotace: .

Sbohem, nikdy se nevrátím,

půjdu dál svým mládím.

Sbohem, zapomeň na mě,

já musím zapomenout na tě.

Sbohem, sice pár nocí propláču,

ale životem svým proskáču.

Sbohem, je to pro mě i tebe těžké,

ale to patří k lásce, velké.

Sbohem, nevyhledávej mě už nikdy,

tak ať se ti o mně zdají pěkné sny.

Sbohem, vše nemusíš ztratit v jediném dnu,

skus to s někým jiným, já už jdu.

Autor Kikulinka, 26.08.2013
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí