Si to TY

Si to TY

Anotace: Pre moju lásku... :/

Pozerajúc do prázdna
slza padá z oka a nie je jediná.
Tisícky sĺz, či dokonca milióny?
Si to ty, koho v nich vidím,
si to ty, pre koho plačem.
 
V rukách držím srdce
svoje vlastné, vytrhnuté pre teba.
No neodvážim sa dať ti ho.
Už je dosť zlámané
a ani hrubý obväz či dlhá náplasť
to už nezlepí...
...alebo...
možno ty?
 
Netušíš, že pre teba sa trápim,
netušíš, že v slzách sa topím.
Možno by si ma zachránil,
zacelil dieru v mojom srdci,
ale
ja
nemám
odvahu
povedať ti,
že...
 
...ťa milujem.
 
A hoci toto teraz čítaš,
nevieš
že si to ty...
 
A možno nájdem odvahu,
možno
niekedy
a
možno
nikdy.
Autor elizabeth911, 26.08.2013
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v pojme ´možno´ sa tají zárodok nového vesmíru.. len ho neodtajiť

27.08.2013 11:50:15 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí