Půl třetí ráno

Půl třetí ráno

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Když člověk nemá čistou hlavu, neusne...

Sbírka: Andělské tváře

Půl třetí ráno

 

 

Její oči, její tvář,

dokonce i její hlas

se mi v hlavě roztahují,

jako érbeg při nárazu.

-

Chtěl bych usnout,

aspoň na týden.

 

Lapen v černé noci

v zajetí svých myšlenek,

vzpomínek, co nejdou vymazat,

jako ze záznamníku pár vzkazů.

-

Chtěl bych usnout,

nejméně tak na týden.

 

Šílím z ozvěn, z obrazů,

a nemohu je zastavit.

Rozum velí, radí i káže,

ale srdce nerozumí příkazům.

-

Chtěl bych usnout,

minimálně napořád.

 

 

 

Autor Miro Sparkus, 27.08.2013
Přečteno 609x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí