V kapkách deště

V kapkách deště

Anotace: ...

Zlaté vlásky
diamanty zkrápěné
lesknou se
v jarním slunci
odráží světlo
do všech stran
chci být
jejich kouzel pán

(Ne, neposlouchej,
to, co říkám
to jenom z nebe
padá déšť...)

Sladké oči
jako z čokolády
smějí se
i mezi mraky
plné lásky naděje
uvádí mě v pokušení
ochutnat, či ne?

(Ne, neposlouchej,
to, co říkám
to jenom z nebe
padá déšť...)

Rudé rtíky
plátky růže
prokládané
něžně
plné touhy
natahují se
po polibku...

A na nebi
v kapkách deště
já chci ti ho dát...
Autor seed.misulka, 21.01.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí