LÁSKA NA 2. POHLED

LÁSKA NA 2. POHLED

Anotace: Nejednu překříží cestu, než muž potká nevěstu. Země je však veliká, stejně tak žena ženicha.

Seznamování nemá řád
ledacos si můžeme přát
však vše se nesplní akorát
i když někdo někoho má rád

Potkala jsem tuláka
v lásce učitele i žáka
s úsměvem na tváří
tělo mi hýčká masáží

Vůně lidské nahoty
tvrdí to všichni já i ty
dobroty různé věstí
jak komu má-li štěstí

Než jsme si začali hrát
vyměnil si prádlo i šat
Nemýlím-li se teď snad
časem budeme se brát
Autor RU 82, 30.08.2013
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirké
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné!

02.09.2013 16:39:24 | Kirké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí