5 smyslů

5 smyslů

Anotace: ... kterými tě vnímám

Jsi světlo, co září v mých očích
Jsi vůně, z níž hlava se točí

Jsi za noci vzrušený vzdech
co uvízl na mojich rtech

Jsi hořkosladké vábení
Jsi jak nejlepší koření

Jsi žár co mě mrazí
když ležíme tu nazí
Autor Sandra_T, 31.08.2013
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, vodnař, Hraběnka, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí