co je konec?

co je konec?

Anotace: najdeme ho?

co je konec?
poslední stránka v knize?
nebo natažená ruka v mlze?

co je konec?
dotočená filmová páska?
zapomenutá láska?

co je konec?
poslední miluju tě?
vykřičené nenávidím tě?

co je konec?
vyschlé pramínky slz?
probodnuté srdce amorem na zkrz?

co je konec?
poslední výdech ,spadlá hruď?
já vím ,já to znám....prosím jen dál semnou buď...
Autor slečna Jůlie, 21.01.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí