Zrada

Zrada

Anotace: :-(

A ty doby byly fajn.
A my byli plni smíchu a pohody.
Jeden za druhým jsme stáli.
Vše bylo cajk.
Já za Vás dal srdce i duši.

A odměnou byli v zádech dýky.
Proč tak bolí se mýlit.
Znám psychologii lidí.
Ale i tak se čas od času spletu.

Nechápu proč???
Proč se ke mě chováte tak zle.
V duši přibyly další jizvy.

A smích vystřídal vztek.
Ne zloba!!!!!!
Smutek mě trápí.
Vy nevíte a nevidíte.
Ale pochopil jsem že Vám to dělá dobře.


Už není smích.
Zrada,rádoby přítele bolí nejvíc!!!
Autor UNKSON, 01.09.2013
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, Kirké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí