Vyznání

Vyznání

Anotace: ......

Do očí se ti podívám,
milion hvězd u toho spadne.
Jen pro tebe se teď usmívám,
láska mému srdci vládne.

V těle oheň si mi zažehla,
nesnaž se ho uhasit.
Do lože si mi ulehla,
už na vždy tě chci vlastnit.

Jednou si před tebe kleknu,
řeknu ty své sliby.
ruku tvou pevně stisknu,
věřím že nedopustím se chyby!
Autor Berka, 03.09.2013
Přečteno 554x
Tipy 1
Poslední tipující: Kikulinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí