navždy...

navždy...

Anotace: ...díky poetovi...trochu upravené komenty k jeho pralinkové :) díky můzáku

Pralinky


bíle 

v korábu z březové kůry 

ladí 

chutí 
vůní 
milováním 

to ještě všechny stromy spínaly větve 

stejným směrem 

ve dvorech klášterů 


z mé pleti jsi hodoval 

za nocí


plný střípků z cest 

jen tehdy 

jsi mě miloval





Byls alchymista 

a v kostky hráč 

lákál jsi vůní čajů 


polopravd vyčtených z knížek

krystalků pár 

na spodním retu zbývá 

balanc na dechu z pavučin

 

 

tehdy jsem Tě milovala

dnes jen na zdi 


po obrázku...stín

Autor Noc17, 05.09.2013
Přečteno 610x
Tipy 10
Poslední tipující: Záklopka, Radhuza, Jiparo, Robin Marnolli, Anjesis, poeta, Berka, Admen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A zbytky lesklých pavučin..

06.09.2013 09:31:31 | poeta

Zbytky lesklých pavučin

v rose vykoupané

vůně podzimního lesa

Tvé dlaně....

lastura za úsvitu

vzpomínky

z lásky

v polibku darované

06.09.2013 12:24:35 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí