Zase pro ni ...

Zase pro ni ...

Anotace: Jen a jen pro ni ...

Pár řádek
pro tvou duši,
pro tvůj úsměv,
co ti sluší.

Jsi mé štěstí
na polštáři,
jsi má láska,
úsměv v tváři.

Jsi můj sen,
co právě sním,
jsi můj anděl,
na nějž bdím.

Jsi mé všechno
řeknu všem,
jen pro tebe
tu navždy jsem ...
Autor Dasson, 05.09.2013
Přečteno 545x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Wery87, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí