Co bych chtěla?

Co bych chtěla?

Anotace: Jestli jsme se měli znovu potkat, tak jsme se neměli minout..

Co bych chtěla?
To se mě ptej,
mám smíšené pocity
a v hlavě zmatek.

Poraněná, poblouzněná,
rozechvělá, plná i prázdná..
Co bude zítra, pozítří, za rok,
hrajeme vabank v ruletě..

Řekni mi lásko,
proč slunce svítí
a je tak krásně
na světě.

(1. 9.2013)
Autor grázlík, 06.09.2013
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí