Stále mi chybíš

Stále mi chybíš

Anotace: Když usínám...

Stále mi chybíš
Když usínám
Stále mi mizíš
Sám nevím kam

Ještě tě vidím
Když oči přivírám
Stále tvůj smích slyším
Stále podléhám

Stále tě volám
Potichu ze spaní
Stále tě hledám
Ve chvílích stýskání

Pořád mě bolíš
Když na tě vzpomínám
Pořád mi chybíš
Když usínám
Autor J. Póža, 10.09.2013
Přečteno 711x
Tipy 11
Poslední tipující: Zrska, tato22, Makula, Wery87, Lonely.girl, Mirusek, Kohai, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí