Já to vím...

Já to vím...

Anotace: achhh..

Krutá realita dnešního prozření,
mě žene no úvah
nemohoucího pochopení
protože, když prozřím celý svuj život
zjistím že,
jsem jen stín,v tom co dělám
když sama sebe hledám.

A tak odložím příšeří
a zase zřím tě ,jen ty jsi řešení
abych mohla zase žít.

Pravidla jsou k ničemu
to jen cítění pochopí,
to cítím u srdce,
tohle je prostě v sobě nalezení.

A tak i když hledám,
co nachazím?
měním ralitu okolnostmi - láskou ,chtěním
pro tebe se v tento čas snažím..

Proto, aby jsme přežili ,
protože jiná cesta není,
protože chceme se nadechnout
a chceme byt milovaní.

Protože, bez směru a bez lásky to nemá smysl,
a to neříkám jen tak,
protože to vím ,jinak bych umřela
to není jen můj výmysl.

Ta touha lásko má.. je moc vášnivá
a nechci přestat teď
i když je to vzdáleno realitě
já budu pořád šeptat ,,miláčku chci tě"
já miluji tě!
Autor Imperia, 13.09.2013
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí