Pro něco, co stojí za to

Pro něco, co stojí za to

Anotace: Proč jsou dva spolu, proč jsem já s ním.

Sbírka: Monogie komédie

Pro něco, co stojí za to.

Pro pravdu
její upřímné uznání
pro lásku
jenž nebývá k dostání.

Pro možnost
že spolu budeme rádi
pro vášeň
s jakou se při touze svádí.

Pro práci
ze které se domů těší
pro stavy
kdy si každý to své řeší.

Pro dotek
na tvář i tělo co srdce rozbuší
pro chvíle
kdy jeden z nás o druhém netuší.

Pro noci
v hřejivém objetí strávené
pro strasti
které vždy někdo z nás vyřeší.

pro to všechno a pro mnohem více


Chci dnes a denně bojovat,
to co v tobě mám si uchovat -
tu možnost tě celým srdcem milovat.

A bude-li to bitva nekonečná
ža každou část z ní budu vděčná
když mě na jejím konci vždy znova
na duši a srdci pohladí tvá slova.
Autor exKlarka, 14.09.2013
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné vyznání...

15.09.2013 01:45:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí